Spanje / Reisinformatie / Vakantiehuizen Spanje
Vakantiehuizen Spanje

Vakantiehuizen Spanje


Op zoek naar vakantiehuizen Spanje?

Bent u van plan naar Spanje te gaan? vakantiehuizen Spanje

Wanneer u van plan bent om naar Spanje te gaan, denk dan ook eens aan een eigen vakantiehuis in Spanje.

Vaak is het verstandig om bij het huren van een vakantiehuis een auto te huren.

In sommige delen van het land is het niet goed mogelijk met het openbaar vervoer te reizen, u kunt op deze manier de regio nog beter verkennen. Spanje heeft veel keuze in vakantiehuizen.

vakantiehuizen costa blancaVakantiehuis Andalusië Binnenland (waardering 10!)
Vakantiehuis met privé zwembad in het Andalusische dorpje Padul. Het vakantiehuis ligt 50 km van de Costa Tropical en 40 km van de Sierra Nevada Kijk hier voor meer informatie.

Villa Costa Blanca in Teulada (waardering 8,5)
Vrijstaande aangename villa rustig gelegen net buiten het unieke vissersdorp Moraira aan de Costa Blanca. Ligging op ong. 25 min. lopen van het strand. Kijk hier voor meer informatie.

Er zijn in Spanje veel vakantiehuizen gebouwd. vakantie benidormU kunt tegenwoordig een ruime keuze maken uit het aanbod vakantiehuizen. Deze zijn in alle prijscategorieën te vinden, van een eenvoudige studie tot landhuizen. U kunt hierbij gebruik maken van touroperators welke op grote schaal appartementen in complexen afnemen of vakantiehuis bemiddeling websites.

Daarnaast kunt u een huis of appartement huren van een (Nederlandse) particulier. Dit kan een uitgelezen manier zijn om ook de minder populaire toeristische kant van een Spaanse stad of dorp te ervaren.

Wat is een leuke plaats in Spanje? plaats spanjeLeuke steden voor vakantiehuizen in Spanje zijn bijvoorbeeld de prachtige steden Barcelona, Valencia, Madrid, Santiago de Compostella, Alicante, Malaga, Murcia, Almeria, Cordoba, Sevilla, Santander, Granada of Cadiz.

Leuke plaatsen zijn bijvoorbeeld de badplaatsen Benidorm, Nerja, Cala d’or, Salou, Lloret de Mar, Torremolinos, Buenamadena, Marbella, Maspalomas, Playa Del Ingles, Puerto del Carmen.

Goede (strand)regio’s voor vakantiehuizen Spanje zijn bijvoorbeeld de Vakantiehuizen Costa Blanca, de Costa Brava of het zuidelijke regio Andalusie

De vakantiehuizen hebben vaak een eigen zwembad en keuken, u kunt dan uw eigen gerechtjes maken en met een wijntje bij het zwembad zitten. U kunt in Spanje kiezen uit verschillende soorten vakantiehuizen. U vindt er chalets, appartementen, bungalows, studio’s, villa’s, landgoederen en kastelen.

Wilt u een vakantiehuis in Spanje bij een Nederlandse eigenaar boeken, kijk dan op 2ehuis.eu


Deel deze Spanje informatie viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Scroll naar boven